KJØTT & TØRRVARER
GRØNNSAKER
Skyll risen og tilbered etter anvisningen på pakken.
Vask grønnsakene og kutt opp som anvist. Koriander bladene grovhakkes. Kyllinglårene kuttes i biter.
Stek kylling bitene på høy temperatur i litt olje i en panne til de får farge (skal ikke gjennomstekes). Legg kyllingen over i en bolle.
I samme panne, legg i 1 pk panang curry paste 50gr (LOBO) og tilsett 2,5 dl kokosmelk. Legg i kylling bitene og og la blandingen putre i 2 min under omrøring.
Legg i meterbønner, paprika, babymais, limeblader & chili. La curry blandingen småputre i ytterligere 3 min.
Strø grovhakket koriander over blandingen og serveres varm sammen med ris.
Håper det smaker.
Velbekomme.
SMAK: salt og søt med en rund og nøtteaktig smak.
Panang curry er en thailandsk curry. Den er ikke like godt kjent som den røde curry, men fordi den er litt søtere mener vi at den passer ypperlig til norske ganer. Av og til kan det være tidkrevende å lage thailandsk curry fra bunnen av, men vi selger curry pasta som er ferdig lagd som du trenger kun å tilsette kokosmelk. Vi har endret litt på oppskriften fra produsenten slik at den tilpasser vår smak.
Prøv den ut
TIPS: